Henrik Fexeus

Mästermanipulatör

Henrik Fexeus

Mästermanipulatör

Biografi

Mentalist. Mästermanipulatör. Psykologisk illusionist. Författare. Föreläsare. Programledare. En jäkel på Super Hexagon. Kärt barn har många namn. Men vem är han egentligen?

Henrik har studerat kommunikativa och mentala tekniker inom en mängd olika områden, från klassisk psykologi till hypnos, samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik.

Idag är han Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik har skrivit sju böcker som sålt i över en halv miljon exemplar i Sverige och hittills översatts till 30 språk.

Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer sin till rätt, både som föreläsare och som mentalist. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare som drar utsålda hus världen över. 2009 förärades han i USA det prestigefyllda priset Dunninger Memorial Award, med motiveringen For Distinguished Professionalism in the Performance of Mentalism.

Föreläsningar med Henrik Fexeus